activiteiten

• Oudbouw, nieuwbouw, restauratie en renovatie
• Schilderwerken

Afhankelijk van de gewenste bouwstijl wordt gebouwd met de daarbij horende stijlelementen en materialen.

Naast nieuwbouw, restauratie en renovatie is inmiddels ook veel ervaring opgedaan in de zgn. oudbouw. Dat is nieuwbouw, maar dan in oude stijl, met (her)gebruik van oude of traditionele materialen en technieken. Voorbeelden hiervan zijn hoge balken plafonds, moerbalk-kinderbintjes plafonds, schuiframen met roedeverdeling, rollagen, dakgoten op klossen, sfeervolle open haarden, hergebruik van Oudhollandse rode of blauwe dakpannen, arduin, estriken, paneeldeuren, witjes en houten vloeren. Allemaal elementen die een nieuwe woning qua charme (maar ook in waarde!) boven de reguliere nieuwbouw uittillen.

Niettemin kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor een dergelijke rechttoe rechtaan dakkapel of strakke aanbouw, passend bij uw moderne huis.

Ons meester-schildersteam zet uiteindelijk de puntjes op de i. Een grondige aanpak van het schuur- en plamuurwerk, gevolgd door professioneel (strak en vet) opgezet schilderwerk met de beste kwaliteitsverven. U bent bij ons aan het juiste adres voor al uw binnen- en buitenschilderwerk. Er wordt zowel gewerkt met synthetische verven als met authentieke krijt- en klakverven.

Wij verwijzen u hier graag naar de foto’s die u onder de button “projecten” kunt vinden.